Световните шампионки по баскетбол ПГ “К. Фотинов” – Самоков, заминават утре за Белград, където ще гледат мача между „Партизан” и Олимпиакос” | Община Самоков

Световните шампионки по баскетбол ПГ “К. Фотинов” – Самоков, заминават утре за Белград, където ще гледат мача между „Партизан” и Олимпиакос”

Main News Image
Световните шампионки по баскетбол ПГ “К. Фотинов” – Самоков, заминават утре за Белград, където ще гледат мача между „Партизан” и Олимпиакос”, в който играе най-добрия български баскетболист Александър Везенков. Това те получиха като награда за успеха от Община Самоков.
Днес зам. кмета Люба Кленова предаде документите за пътуването и билетите за мача на треньорския екип на девойките. Осигурен е транспорт, изхранване, настаняване в Белград и посещение на мача. Тя благодари за съдействието за закупуване на билетите на председателя на БК „Рилски спортист” Петър Георгиев и на Бранко Миркович. Инж. Георгиев поздрави момичетата за успеха на Световните ученически игри и подчерта още веднъж значимостта на победата и това, че тя е дала тласък на решението „Рилски спортист” да има представителен женски отбор. Той поздрави момичетата за вицешампионската титла за Купата на България, което също е значим успех.