Кметът инж. Ангел Джоргов награди десет дами от община Самоков с принос в различни области на обществения и културен живот в общината. | Община Самоков

Кметът инж. Ангел Джоргов награди десет дами от община Самоков с принос в различни области на обществения и културен живот в общината.

Кметът инж. Ангел Джоргов награди десет дами от община Самоков с принос в различни области на обществения и културен живот в общината. Церемонията по награждаването се състоя в Сарафската къща.
Заместник- кметовете г-жа Станимира Давидова и г-жа Люба Кленова също присъстваха на събитието.
„Все повече дами заемат място като глава на семейството, а и чисто професионално много от тях заемат място на ръководни позиции. Това може само да ни радва, защото понякога професионално жените са по-разумни, емоционални и спокойни. Аз имам удоволствието в екипа си да имам няколко високо образовани и опитни дами“, каза в официалното си приветствие кметът на община Самоков инж. Ангел Джоргов. Той пожела на дамите много успехи и да бъдат здрави.
Официалната церемония бе съпроводена от музикални и танцови поздрави от децата от подготвителната група в детска градина „Звънче“. Цигуларката Диана Чаушева също поздрави присъстващите.