КАМПАНИЯ “ОБРАЗЦОВ ДОМ” | Община Самоков

КАМПАНИЯ “ОБРАЗЦОВ ДОМ”

Образцов дом

 14-13

     Уважаеми граждани, на 06.08.2019г. подехме една много интересна и красива инициатива, която нарекохме  „Образцов дом”. Инициатива се изпълнява от екип от  най-младите ни служители. Ползвахме популярната преди доста години кампания, която целеше да поощрява гражданите да се грижат за визията на домовете си. Все още на някои домове могат да се видят тези табелки. Мъдрост е, когато се учиш от добрите примери в миналото, ето защо преди месец предприехме тази инициатива- да върнем официално отличителните табели, което ще бъде добър мотив за съседите да поддържат и те своя дом красив и чист. Тази идея е насочена към хората, които запретват ръкави, трудят се и дават пример за подражание с непрестанната си грижа за домовете си и площите около тях, като ги поддържат в отлично състояние, чисти, озеленени и въздействащи.
    Със или без табела “Образцов дом” всяка къща или апартамент могат да станат такива, когато са стопанисвани добре и всички ние  запазим именно „образцовия тон” в ежедневието си.

 Снимки “Образцов дом”

        Тъй като не можем да бъдем сигурни, че не сме пропуснали някое красиво място в нашия град, даваме възможност всеки от Вас дa  прави предложение за кампанията, като ни изпрати снимка на имейл: obrazcov.dom@samokov.bg
Благодарим Ви, предварително !