Нова интерактивна детска площадка по безопасност на движението бе открита в детска градина “Детелина” | Община Самоков

Нова интерактивна детска площадка по безопасност на движението бе открита в детска градина “Детелина”

Main News Image

Нова интерактивна детска площадка по безопасност на движението бе открита в детска градина “Детелина”