Кметът Владимир Георгиев и председателят на ОбС Силвия Стойчева поздравиха днес Христо Мазнев, който е първия столетник в община Самоков за 2017 г. | Община Самоков

Кметът Владимир Георгиев и председателят на ОбС Силвия Стойчева поздравиха днес Христо Мазнев, който е първия столетник в община Самоков за 2017 г.

Main News Image
Христо Мазнев навърши 100 години на 9 октомври. Изключително жизнен и позитивен, той вдигна настроението на всички присъстващи. Разказа най-интересните си спомени и благодари за топлия прием и вниманието.
” Уважаеми господин Мазнев,
От името на цялото общинско ръководство Ви поздравяваме по случа 100-годишния Ви юбилей. Желаем здраве, повече сили и още много поводи за радост!
Казват, че да остарееш е благословия! Житейският път е осеян с препятствия, преживени прекрасни моменти и мигове, които човек дълго ще помни. Казват, че животът се измерва не с вдишванията, а с моментите, които спират дъха. За това са спомените. Но винаги, някъде там, всеки един човешки живот се съхранява като летопис на съдбата и там има от всичко по малко. Защото прекрасните моменти са радостта, заради която живеем, а лошите са само, за да оценим добрите. Дано още дълго пишете своите страници в книгата на живота и да се радвате на достойно потомство!

Честит юбилей!” – се казва в поздравителния адрес.
Г-н Мазнев получи още почетен плакет и парична премия.