Кметът Владимир Георгиев изпрати обръщение персонално до всеки един представител на Самоков в Българската олимпийска делегация на участниците в XXIII олимпийски зимни игри в Пьонгчанг 2018 | Община Самоков

Кметът Владимир Георгиев изпрати обръщение персонално до всеки един представител на Самоков в Българската олимпийска делегация на участниците в XXIII олимпийски зимни игри в Пьонгчанг 2018

Main News Image

Към писмата е поставена и икона на Свмчк Симеон Самоковски – покровител на Самоков, с благословията на архиерейския наместник Отец Михаил Колев.
“…. Самоков е дал над 50 олимпийци на страната ни …. и с днешна дата именно заради талантливи и трудолюбиви спортисти, градът ни заема своето достойно място сред центровете на зимните спортове. Радвам се, и като кмет, и чисто човешки, защото историята на нашия град е изписана с имена на олимпийци и достойното поколение техни наследници продължава да я пише!
Ще очакваме добри новини от Пьонгчанг и с трепет ще следим представянето на българските състезатели….” – се казва в обръщенията.
Успех!