Кметът Владимир Георгиев днес поздрави учениците и техните ръководители от “Театър? Фантастиш!” за завоюваното първо място на Националния фестивиал за училищен театър на немски език | Община Самоков

Кметът Владимир Георгиев днес поздрави учениците и техните ръководители от “Театър? Фантастиш!” за завоюваното първо място на Националния фестивиал за училищен театър на немски език

Main News Image
Кметът Владимир Георгиев днес поздрави учениците и техните ръководители от “Театър? Фантастиш!” за завоюваното първо място на Националния фестивиал за училищен театър на немски език, проведен в периода 09-11 май 2019 г.в Пазарджик на тема: „Мисли и действай зелено“.
Кметът Георгиев награди победителите във фестивала с посещение на постановка в Народния театър „Иван Вазов” „Животът е прекрасен” с участието на Камен Донев, постановка Александър Морфов.
За първи път в 7-годишната история на фестивала, първото място получава от журито почти максималния брой точки по всички критерии. И това признание е за авторската постановка на преподавателите Стефанка Митрева и Емилия Попова: „Човекът и околната вреда“, изиграна брилянтно от техните възпитаници.
Огромна гордост за Самоков и Гимназията!