За пета поредна година “Холандците” взеха купата от турнира по мини футбол за празника на Самоков. Втори се класираха доайенът в турнира – “Аспарух” | Община Самоков

За пета поредна година “Холандците” взеха купата от турнира по мини футбол за празника на Самоков. Втори се класираха доайенът в турнира – “Аспарух”

Третото място остана за “Шивачите”, които се пребориха в “малкия” финал с отбора на “Какая”.
Голмайстор на турнира стана Петър Вардаров от отбора на “Какая”, отбелязал 12 гола в турнира. MVP на турнира е Ивайло Захариев – ПИФ от отбора на “Холандците”. От тима на победителите е и най-добрия вратар на турнира – Ангел Джоргов. Наградите връчи кмета Владимир Георгиев.
Турнира започна в петък /17 август/ и в продължение на три дни осемте отбора, които взеха участие създадоха много настроение и футболни емоции.
За първа година паралелно с турнира по мини футбол се проведе детски турнир, в който взеха участие четири отбора. Шампиони при децата станаха “Разбивачите” а втори – “Торнадо”. Младите футболисти от детския турнира са от детската школа на ФК “Рилски спортист 2011″ с треньори Петър Аджов и Васил Киров. Наградите връчи зам. кмета Люба Кленова.
Турнирът се реализира от Спортен комплекс Самоков и Георги Георгиев.